Aegon

Wie is Aegon?

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dit betekent dat wij ons verantwoordelijk voelen voor financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen.

Wat doet Aegon?

We vergroten het financiële bewustzijn en de financiële zelfstandigheid van onze miljoenen klanten. Door te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren, die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of reisverzekering. Dat is waar we voor staan.

Visie en missie

Wij stellen onze klanten in staat om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dát is onze missie. Die is relevanter en actueler dan ooit. Want of het nu gaat om zorg, onderwijs of het aanvullen van je pensioen: de overheid zorgt er niet of steeds minder voor. Dat vraagt van Nederlanders dat ze zélf voor financiële reserves en oplossingen zorgen. Veel mensen zijn daar nog niet helemaal van doordrongen. Nadenken over hun financiële toekomst en de keuzes die daarbij horen, vinden ze lastig. En saai. Geldzaken regelen is bijna niemands hobby. En dat snappen we bij Aegon heel goed.

Iedereen goed met geld!

Toch is het goed om je geldzaken op orde te hebben. Wij bieden daarom hulp en komen in actie: we willen iedereen goed met geld(zaken)maken! Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of verzekering. Ons doel is het financiële bewustzijn én de financiële zelfstandigheid van Nederlanders vergroten. Hoe we dat doen? Door te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven, de juiste producten en diensten te leveren en slimme hulpmiddelen aan te reiken zoals de Goed met Geld-test. In 5 minuten ontdek jij welk geldtype je bent en wat jouw valkuilen zijn. En natuurlijk krijg je concrete informatie die past bij jouw situatie. Zo maken we iedereen ‘goed met geld’!

white gradient