Regattaboulevard

De Damen Raceroei Regatta zou niks zijn zonder haar toeschouwers. Tussen de roeiwedstrijden door is er dan ook van alles te zien en toe doen op de Regattaboulevard. Deze boulevard is speciaal aangelegd om de toeschouwers op de kant wat extra’s te bieden. Ook voor de toeschouwers die nog niet zo veel verstand hebben van roeien zal deze boulevard vernieuwend, inspirerend en vermakelijk zijn.
Regatta boulevardDreamTeams
In de afgelopen tien jaar heeft de Technische Universiteit Delft een mooie reputatie opgebouwd mede dankzij de DreamTeams. Dit zijn teams waarbij studenten samenwerken om een voertuig te bouwen dat uiteindelijk in een competitie gaat racen tegen studententeams van andere universiteiten over de hele wereld. Er zullen verschillende DreamTeams zijn die zichzelf tijdens het weekend van de Damen Raceroei Regatta zullen presenteren. Kijk hier voor het overzicht van alle aanwezige DreamTeams.

Fietsverhuur
Lijkt het u leuk om een van de wedstrijden mee te fietsen? Maar komt u met de auto of het openbaar vervoer naar de Willem-Alexander baan? Geen probleem, u kunt als toeschouwer van de Damen Raceroei Regatta makkelijk en gratis een fiets lenen om de wedstrijd op de fiets te volgen.

Informatiestand
Het overzicht even kwijt? Bij de informatiestand die u kan vinden op ons terrein, staan onze vrijwilligers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt hier dan ook uw boekje roeien voor dummies en een plattegrond met alle informatie ophalen die u door de complete boulevard zal leiden.

Hamburgers en Smoothies
Van hard roeien of meefietsen krijg je natuurlijk snel honger en dorst. Kom daarom vooral langs op de Regatta Boulevard voor een lekkere, met liefde klaargemaakte hamburger of een van onze gezonde en verfrissende smoothies om je energie weer aan te vullen voor de volgende wedstrijd!

Regatta Boulevard Marktkramen
Op de Regatta Boulevard staan veel marktkramen. Deze markkramen zijn ervoor bedoeld om innovatieve bedrijven de mogelijkheid te bieden om te laten zien wat voor producten of diensten zij in huis hebben. Elke kraam zal iets unieks toevoegen aan de wedstrijd. Een extra toevoeging voor de toeschouwers of een leuke afleiding voor de roeiers.

Nu ook zo benieuwd welke bedrijven er allemaal aanwezig zullen zijn? Hieronder staat een overzicht van alle marktkramen!

Join the Pipe
http://join-the-pipe.org/nl
Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren ze schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Kom naar de Join-the-Pipe watertap en vul je flesje met heerlijk schoon en verantwoord water!
Jeugdroeikamp
http://www.jeugdroeikamp.nl/
JRK is een fantastisch zomerkamp waar een grote verscheidenheid aan activiteiten plaatsvindt. De nadruk ligt op roeien, maar zoals het hoort op een echt zomerkamp, is daarnaast nog genoeg ander vermaak! Het kamp is in Naarden-vesting en zal een week duren. Er zijn vier verschillende weken voor verschillende leeftijdsgroepen. Ken jij of ben jij een sportieveling tussen de 8 en 18 jaar oud en wil jij deze zomer ook naar een gaaf kamp waar gesport wordt, je lol kan hebben en waar hechte vriendschappen gesloten worden? Kom naar de JRK stand en geef je op!

Regatta boulevard

white gradient