Prijzen

Ook dit jaar zijn er traditiegetrouw prachtige prijzen te verdienen in een aantal velden. Des te meer reden om alles op alles te zetten om als eerste over de streep te komen.

Pockies
De snelste eerstejaars zware mannen acht wacht een zomerse prijs. Om de snelheid in de ploeg te houden, “because pants slow you down”, zullen er Pockies uitgereikt worden aan deze zware mannen. Ideaal om je 10-13 mee te nemen in de boot. Of om in een zomerse vibe in te flaneren. Sowieso heerlijk om in bij te komen van je race waarin je alles hebt gegeven.

Toeter
Voor de snelste lichte eerstejaars 8+ ligt er een geweldige prijs klaar! Roeigoed biedt namelijk 1 megafoon uni-pax tr315 aan. Hiermee kan er nog beter gecoacht worden tijdens de trainingen en is de ploeg de volgende wedstrijd nog beter voorbereid.

Roeipakjes
De dames development 4- valt dit jaar met de neus in de boter. De snelste dames zullen namelijk naar huis gaan met elk een nieuw roeipakje! De pakjes zijn gesponsord door EVG Start en gemaakt in samenwerking met Lorini. EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent tot de ICT Manager van morgen. Het EVG Start Traineeship is speciaal ontwikkeld voor pas afgestudeerde hbo’ers en academici. Ambitieuze talenten dus. Uit het development klassement. Met dit pakje ben je klaar om je roeien en carrière naar een hoger niveau te brengen!

Chalet Solneige
“Een week in een van de luxe appartementen”

Voor de beste ploeg van het development veld (met uitzondering van Ddev4-) zal er een week in een van de luxe appartementen in het chalet Solneige aangeboden worden voor max. zes personen. Dit chalet is gelegen in de mooie franse Vaujany, vlakbij Alpe d’Huez. De perfecte locatie voor fietsen wandel liefhebbers. Het chalet is in het laagseizoen beschikbaar, verder is het aan de winnende ploeg zelf om te beslissen wanneer zij gebruik willen maken van het chalet. Verdere voorzieningen zijn onder andere: gratis WiFi, een jacuzzi en sauna.

white gradient