Prijzen

Op de Damen Raceroei Regatta worden wederom voor verschillende velden prijzen aangeboden. Dit zijn de prijzen voor 2018!

Development veld: Overnachting in luxe appartement in Chalet bij de Alpe d’HuezPrijs_Chalet_02
Voor de beste ploeg van het development veld (ook de nieuwe velden) zal er een week in een van de luxe appartementen in het chalet Solneige aangeboden worden voor zes personen. (Middels de golden standards zal berekend worden welke ploeg deze prijs wint.) Dit chalet is gelegen in de mooie franse Vaujany, vlakbij Alpe d’Huez. De perfecte locatie voor fiets- en wandel liefhebbers. Het chalet is in het laagseizoen beschikbaar, verder is het aan de winnende ploeg zelf om te beslissen wanneer zij gebruik willen maken van het chalet. Verdere voorzieningen zijn onder andere gratis WiFi en een jacuzzi. Op de site van het chalet staat meer informatie: www.chaletsolneige.com. Neem ook een kijkje op hun leuke blog over fietsende roeiers in de Alpen!

Eerstejaars klassement: Megafoon
Voor de eerstejaars ploeg (8+, 4*) die ten opzichte van de golden standard percentueel de beste tijd vaart, ligt er een geweldige prijs klaar! Roeigoed biedt namelijk 1 megafoon uni-pax tr-315 aan. Hiermee kan er nog beter gecoacht worden tijdens de trainingen en is de ploeg de volgende wedstrijd nog beter voorbereid. Meer weten wat Roeigoed te bieden hebben? Neem dan een kijkje op de website: www.roeigoed.nl

Gevorderden 2-: Twee sportbrillen
De sportbrillenshop is een zelfstandige optiek zaak met een passie voor Oakley. Bescherming tegen de felle zon in het water is erg belangrijk en daarom zullen ze voor de winnaars van het G 2- veld maar liefst 2 Oakley Radar EV brillen aanbieden! De Oakley Radar EV Path is een bijzondere, innovatieve sportbril. Dankzij het revolutionaire design en de geweldige lens heeft de sporter een ruim gezichtsveld. De Radar EV Path is natuurlijk voorzien van een comfortabel O Matter frame en heeft geweldige grip (ook al ben je bezweet) dankzij de Unobtanium componenten. Met vented lens tegen het beslaan. Kijk voor meer informatie op www.sportbrillenshop.nl!

 

Eerstejaars Dames Acht: Gratis maand Swapfiets
Voor de winnaar van het EJD8+ veld staan er fietsen van Swapfiets klaar die een maand gratis gebruikt mogen worden. Swapfiets zorgt dat je een maand lang een eigen fiets, inclusief goede verlichting, extra slot en diefstalverzekering krijgt. Gaat er iets stuk? Dan komen ze gratis naar je toe om je fiets te ‘swappen’ voor een werkend exemplaar. Kortom: nooit meer zelf een band plakken, ketting erop zetten of onnodig hoge reparatiekosten maken bij de fietsenmaker. Swapfiets is in de meeste studentensteden actief! Kijk voor meer informatie op www.swapfiets.nl.

Eerstejaars Lichte Dames Dubbelvier: Headset met Adidas sportcap
Aangeboden door roeigoedkoop: een nieuwe headset met Adidas Sportcap. Naast de stuur krijgt ook de rest van de ploeg eenzelfde sportcap. Kijk voor meer informatie op www.roeigoedkoop.nl.

Eerstejaars viermetten: nieuwe kabelset 4+
De snelste HEj4+, LHEj4+ en DEj4+ winnen een nieuwe kabelset van het merk Rowvox, aangeboden door Roeigoedkoop. Deze kabels van hoge kwaliteit zorgen voor een helder geluid. Door de hoogwaardige techniek zijn ze beter bestand tegen slijtage en schade. Kijk voor meer informatie op www.roeigoedkoop.nl.

 

white gradient