Marktkramen

Sinds 2015 zijn de marktkramen nieuw op de Regatta Boulevard. Hier krijgen innovatieve bedrijven de mogelijkheid om te laten zien wat voor producten of diensten zij in huis hebben. Elke kraam voegt iets unieks toe aan de wedstrijd en bieden zowel de toeschouwer als de roeier iets extra’s. Ook in 2016 zullen er weer marktkramen te vinden zijn op de Regatta Boulevard, kom even langs!

Hieronder een impressie van de marktkramen in 2016:

Shake fiets
De Shake fiets is een fantastisch concept wat heel goed past op ons mooie sport event. Door te fietsen op de Shakefiets kan je je eigen verdiende smoothie maken. De blender werkt door jouw mechanische inspanning. Deze smoothie is milieuvriendelijk, gezond en heerlijk lekker. Zo een smoothie wil jij toch ook! Kom naar de Shakefiets.
Site Shakefiets: http://www.shakefiets.nl/

Regatta kids
Row coaching
Haal alles uit iedere training, uit iedere wedstrijd, uit iedere haal.
Meet, weet, kijk, verbeter.
Want roeien is een sport van tienden, van millimeters, van versnelling en snelheid.

Row Coaching ontwikkelt ondersteunende roeitechniek. Met Row1 ziet een roeier in 1 oogopslag tempo, snelheid, versnelling in real time, iedere haal weer. Row4 geeft de coach de mogelijkheid de prestaties van 4 boten tegelijk in real time te volgen vanaf zijn monitor.

Benieuwd wat Row Coaching te bieden heeft voor jou? Kom naar de de Row Coaching stand!

Nasivent Sport Tube
Beter presteren door meer zuurstof!
Nasivent Sport Tube is een hulpmiddel waarmee het ademen door de neus verbetert. Meer lucht (dus meer zuurstof) zorgt gewoonweg voor meer energie! Een zware lichamelijke inspanning wordt eenvoudiger en sportprestaties, op welk niveau dan ook, verbeteren.
Gemakkelijk in te brengen en verwijdt de neusgaten aangenaam door het flexibele, zachte en huid vriendelijke materiaal. Met de Nasivent Sport editie sport je met een groter gemak!
Nasivent wordt al verkocht in 17 landen. Via de Damen Raceroei Regatta zal sportend Nederland ook verslaafd raken aan dit makkelijke wonderproduct voor een betere ademhaling.
Nu ook zo benieuwd naar dit kleine sportgadget dat je prestaties groots zullen verbeteren? Kom langs bij de Nasivent sport stand.
Site Nasivent: http://nasivent.nl/sport/

WK
Deze zomer van 20 tot 28 augustus zullen niet olympische nummers, onder 23 en junioren wereldkampioenschappen gehouden worden op de Willem Alexanderbaan. Dus inderdaad op dezelfde baan als waar de Damen Raceroei regatta plaatsvindt!
Heb jij ambities om vrijwilliger te zijn tijdens het WK? Of wil je het jonge roeitalent dat Nederland bezit zien strijden voor goud!? Meld je aan als vrijwilliger of koop je kaartje bij de WK stand.
Site World Rowing 2016: http://rotterdam2016.com

Join the Pipe
Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien.

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

Het wordt een warm weekend, dus voldoende water wordt geadviseerd! Kom naar de Join-the-Pipe watertap en vul je flesje met heerlijk schoon en verantwoord water!
Site Join-the-Pipe: http://join-the-pipe.org/nl#

De Grote Loterij – Laga 140 jaar!
Zondag zullen de lustrumwedstrijden van start gaan. Ben jij ook zo benieuwd wie er vandoor gaan met de felbegeerde Gouden blikken? Waag een gokje bij De grote Loterij en voorspel welke deelnemers er op plaats 1,2,3 en 4 zullen eindigen in de lustrumnummers. Als jij de uitslag het beste kunt voorspellen dan win je 140 euro!!

Vergeet dus niet om voor slechts 1 muntje een voorspelling te doen bij De Grote Loterij!

Neem alvast een kijkje op de site om te zien wie er starten! 
Site: https://damenraceroeiregatta.nl/wedstrijd/hoofdnummers/

Jeugdroeikamp
JRK is een fantastisch zomerkamp waar een grote verscheidenheid aan activiteiten plaatsvindt. De nadruk ligt op roeien, maar zoals het hoort op een echt zomerkamp, is daarnaast nog genoeg ander vermaak! Het kamp is in Naarden-vesting en zal een week duren. Er zijn vier verschillende weken voor verschillende leeftijdsgroepen.

Ken jij of ben jij een sportieveling tussen de 8 en 18 jaar oud en wil jij deze zomer ook naar een gaaf kamp waar gesport wordt, je lol kan hebben en waar hechte vriendschappen gesloten worden? Kom naar de JRK stand en geef je op!
Site JRK: http://www.jeugdroeikamp.nl

Leonidas Fotobooth:
Ben jij ook zo fotogeniek en wil jij de Damen Raceroei Regatta ook als herinnering meenemen naar huis? Kom langs bij de Leonidas Fotobooth! Met 1 druk op de Rode knop kan je een prachtige foto maken! Onze lustrum caravan die tot nu toe bij elke wedstrijd aanwezig was zal dienen als decor!

** Gezien het zondag Moederdag is er op zondag een leuke moederdag-actie. Ga met je moeder op de foto en krijg twee heerlijke Leonidas bonbons om samen van te genieten! **

white gradient