Gratis pasta, bussen fietsen en meer!

Gepubliceerd op: 30 april, 2016

De ‘Damen’ staat bekend als de wedstrijd waar de faciliteiten meer dan in orde zijn. En ook dit jaar zijn we de roeiers, coaches en toeschouwers niet vergeten. Hieronder een kort overzicht van wat er allemaal te doen is op de Damen aan de hand van de kaart van de baan:

Plattegrond Nasiem 2

Roeiers

Een wedstrijdweekend begint natuurlijk met de weg naar de baan toe. Vandaar dat er gedurende het hele weekend bussen tussen de stations in de buurt pendelen. Deze bussen zijn gratis en beschikbaar voor zowel roeiers, coaches als toeschouwers. Klik hier voor het schema.

Tussen de wedstrijden door staat er voor alle roeiers een gratis pasta lunch klaar op het roeiersterrein. Gebruik die extra energie in je race in de middag! Nieuw dit jaar is de versie voor lichte pikken, samen met een specialist is er een pasta samengesteld zonder gezoute producten.

Nadat je je pasta op hebt kan je meteen door naar de masseurs. Deze zijn zowel op zaterdag als op zondag aanwezig om je spieren voor de wedstrijd nog even goed los te maken.

Dit jaar zijn de hoofdnummers tijdens het weekend de Lustrumnummers, aan deze velden zijn speciale prijzen verbonden! Daarnaast zijn er net als andere jaren ook nog andere prijzen, kijk hiervoor onder het kopje Prijzen.

Coaches

Ook dit jaar zullen er weer gratis fietsen te leen zijn om mee te fietsen met je ploeg! Breng je deze na je race wel weer terug? Dan kunnen je medecoaches ook meefietsen met hun ploeg.

Mocht er iets kapot gaan aan je boot dan kan je hulp vragen bij de Regatta Werkplaats. Hier staan vrijwilligers voor je klaar met een gezonde dosis materiaalkennis, bovendien hebben zij de meeste benodigdheden voor de verschillende boten klaarliggen.

Twijfel je nog over welke velden jouw roeiers gaan starten? Dit jaar is het mogelijk om uit te komen in de Laga Lustrumvelden, neem hier een kijkje voor meer informatie.

Toeschouwers en buurtbewoners

De wedstrijd is ook zeker een aanrader voor toeschouwers. Er is genoeg te doen om u een dagdeel te vermaken, neem rustig een kijkje onder het kopje Toeschouwers.

Ook de kinderen zijn meer dan welkom, gedurende het hele weekend staat de begeleiding van Laga’s Jeugdroeikamp klaar om de kinderen te vermaken. Bovendien is het mogelijk om een stukje te roeien in een Volans skiffje. Er ligt ook een skiff voor volwassenen, dus niet getreurd, ook u kunt het gevoel van roeien ervaren.

Bent u het even helemaal kwijt? Wilt u weten wanneer de wedstrijd start waarvoor u komt? Loop dat even langs bij het secretariaat, daar zitten vrijwilligers klaar om al uw vragen te beantwoorden!

 

white gradient