Faciliteiten

De focus van de Damen Raceroeiregatta ligt op het optimaal ondersteunen van de roeier tijdens het neerzetten van zijn/haar prestaties. Daarom zijn er ook dit jaar weer veel faciliteiten waar roeiers en coaches gebruik van kunnen maken.

De Heinen & Hopman Lunchtent & Chill Lounge
De beste plek om even tot rust te komen tussen de races door is de Heinen & Hopman Lunchtent & Chill lounge. In deze speciaal voor de roeiers bedoelde tent staan voldoende banken om lekker op uit te rusten. De iconische pastalunch zal wederom hier aanwezig zijn en gratis beschikbaar voor alle roeiers. De pastalunch kan tussen ongeveer 10.00 en 16.00 genuttigd worden. Ook is er dit jaar rekening gehouden met iedereen en zijn er vegetarische en zoutloze pasta’s.

DPI | Dutch Process Innovators Opwarmtent en Massages
Dit jaar zal er een speciale tent naast de loods staan waar in alle rust kan worden opgewarmd op ergometers, Wattbikes, spinfietsen en matjes, de ideale voorbereiding op de wedstrijd. Ook zullen hier zowel zaterdag als zondag masseurs aanwezig zijn om tussen de races door de spieren van de roeiers goed los te maken. Kom dus vooral even langs!

De Regatta Werkplaats
Deze stand is voor alle lastminute-problemen met uw boot! Tijdens de Damen Raceroei Regatta zal er een materiaalservice beschikbaar zijn voor alle startende ploegen. Deze Regatta Werkplaats vindt u op het roeiersterrein. Bij deze stand kunt u terecht voor eventuele missende onderdelen aan uw boot en het lenen van gereedschap dat onverhoopt toch niet in de toolkist zit. Moertjes, ringetjes, slidings, wieltjes en steeksleutels; het is allemaal beschikbaar opdat alle ploegen met goed en gelijkwaardig materiaal het water op kunnen. Dat de beste moge winnen!

Plusport Studiezaal
Om ervoor te zorgen dat iedereen ook zijn of haar tentamens kan halen, zorgt de Plusport Studiezaal ervoor dat u in stilte kunt studeren voor uw tentamens.

Fietsen voor coaches
Gedurende de gehele dag zijn er gratis fietsen beschikbaar voor coaches en andere toeschouwers om mee te fietsen langs de baan. Brengt u uw fiets weer terug als de wedstrijd voorbij is, dan kunnen andere coaches en toeschouwers ook gebruik maken van deze service!

Lunchlezingen
Op zaterdag en zondag zullen er lunchlezingen gegeven worden. Op zaterdag zal Henk-Jan Zwolle een lunchlezing geven en op zondag zal Jochem Verberne het podium innemen.

white gradient