Bedrijfsroeien

Algemene informatie Bedrijfsroeien
Als wedstrijdcommissie van de Damen Raceroei Regatta willen wij bedrijven de mogelijkheid geven de Damen Raceroei Regatta van heel erg dichtbij mee te maken: namelijk door zelf te starten!

De D.S.R.V. “Laga” organiseert dit jaar voor de zevende maal dit evenement, waar de (sub)top van roeiend Nederland zal strijden om de overwinning. De Damen is echter veel meer dan slechts een wedstrijd. Er wordt gestreefd naar een optimale beleving van de wedstrijd voor de toeschouwers. U kunt zich bijvoorbeeld laten inspireren door de ingenieuze projecten van de TU Delft, zoals de Human Power Team fiets en de onderzeeër van Team Wasub Delft. Daarnaast  kunnen alle bedrijven die starten genieten van een lunch.

De wedstrijd kan gestart worden in twee verschillende velden/boten; bedrijfsvieren (onervaren) en bedrijfsachten (ervaren). Hieronder worden beide velden toegelicht. Mocht u interesse hebben dan horen wij dat graag via raceroeiregatta@laga.nl. De uiterste aanmelddatum voor 2019 is 1 juni.

Bedrijfsvieren (onervaren)
Voor de onervaren roeier is er de mogelijkheid om met 3 andere collega’s een aangepaste afstand van 500 meter af te leggen tijdens de wedstrijd. Voordat u deze sportieve uitdaging op de Willem-Alexander Baan aangaat, zullen wij u hier natuurlijk eerst op voorbereiden met een technische training van een ervaren coach. U zult tijdens een clinic met deskundige begeleiding uitleg krijgen over de roeisport, waarbij het belang van samenwerken in de boot duidelijk zal worden. Daarnaast krijgt u ook een rondleiding door ons monumentale pand in Delft.

Bedrijfsachten (ervaren)
Ervaren roeiers kunnen hun bedrijf verdedigen op de Willem-Alexander Baan in een acht. Samen met 7 collega’s zal u de Regatta starten en twee kilometer strijden voor de blikken. Dit is de perfecte teambuildingsactiviteit voor u en uw collega’s.

Op de dag van de wedstrijd zal al er een uitgebreid programma worden aangeboden met veel extra’s naast het roeien. Voor meer informatie over het programma en het starten op de Damen Raceroei Regatta kunt u mailen naar raceroeiregatta@laga.nl.

Ervaring van Alewijnse
Alewijnse startte de Regatta twee jaar geleden in een vier. Lees hier meer over de ervaring van Alewijnse!

Alewijnse roeien 2Alewijnse roeien

white gradient