Gradient

Regatta Kids

JRKoterland
Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Neem dan gezellig een kijkje bij het JRKotereiland! Hier zul je uitdagende spelletjes kunnen spelen samen met roeiers en andere kinderen. Kom meer te weten over het roeien en stel je vragen aan de echte roeiers!

Springkussen, suikerspinnen en roeien
Kom lekker springen op het springkussen, eet een heerlijke suikerspin en laat zien dat jij de snelste bent op een ergometer! Dit is een roeimachine die met een getalletje zegt hoe hard je gaat. Het is dit jaar zelfs mogelijk om je eerste roeihalen te maken in een VolansKids skiff. Dit zijn speciale boten die ook op Laga’s Jeugdroeikamp worden gebruikt.

Kinderfietsverhuur
Mee fietsen met roeiwedstrijden is niet alleen leuk voor volwassenen. Daarom hebben we ook voor de kids gratis kinderfietsen te huur.

Laga’s Jeugroeikamp
De naam Koter-eiland is een term afkomstig van het Laga Jeugdroeikamp, dat deze zomer voor de 34e keer wordt georganiseerd door Laga. Het kamp speelt zich af in Naarden-Vesting.

Jeugdroeikamp staat voor een week waar het elke dag feest is, je roeit en zwemt tot je omvalt en er elk moment iets leuks gebeurt. Op Koter-eiland kun je alvast sfeer komen proeven, of neem een kijkje op de website www.jeugdroeikamp.nl of op de facebookpagina: https://www.facebook.com/jeugdroeikamp.dsrvlaga/?fref=ts

Tot op het springkussen!

Regatta kids

white gradient