Gradient

Regattaboulevard

De Damen Raceroei Regatta zou niks zijn zonder haar toeschouwers. Tussen de roeiwedstrijden door is er dan ook van alles te zien en toe doen op de Regattaboulevard. Deze boulevard is speciaal aangelegd om de toeschouwers op de kant wat extra’s te bieden. Ook voor de toeschouwers die nog niet zo veel verstand hebben van roeien zal deze boulevard vernieuwend, inspirerend en vermakelijk zijn.
Regatta boulevardDream Teams
In de afgelopen tien jaar heeft de Technische Universiteit Delft een mooie reputatie opgebouwd mede dankzij de Dream Teams. Dit zijn teams waarbij studenten samenwerken om een voertuig te bouwen dat uiteindelijk in een competitie gaat racen tegen studententeams van andere universiteiten over de hele wereld. Er zullen verschillende Dream Teams zijn die zichzelf tijdens het weekend van de Damen Raceroei Regatta zullen presenteren. Misschien herkent u een van deze teams wel van TV! Kijk snel onder het kopje Dream Teams welke teams aanwezig zijn of klik hier voor het overzicht.

Regatta Boulevard Marktkramen
Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Regatta Boulevard aanwezig zijn op het terrein. Hier krijgen innovatieve bedrijven de mogelijkheid om te laten zien wat voor producten of diensten zijn in huis hebben. Denk hierbij aan sportkleding, een fietsspeciaalzaak, sportgadgets en energie repen. Elke kraam zal iets unieks toevoegen aan de wedstrijd. Een extra toevoeging voor de toeschouwers of een leuke afleiding voor de roeiers. Spreek de vertegenwoordigers van deze marktkramen op 7 en 8 mei zeker aan als u vragen heeft, zij staan er voor en zijn enthousiast over sport. Aangezien niet iedere marktkraam over een pinautomaat beschikt wordt het aanbevolen contant geld mee te nemen wanneer u een aankoop wilt doen.

Nu ook zo benieuwd welke bedrijven er allemaal aanwezig zullen zijn? Kijk dan onder het kopje Marktkramen!

Fietsverhuur
Lijkt het u leuk om een van de wedstrijden mee te fietsen? Maar komt u met de auto of het openbaar vervoer naar de Willem-Alexander baan? Geen probleem, u kunt als toeschouwer van de Damen Raceroei Regatta makkelijk en gratis een fiets lenen om de wedstrijd op de fiets te volgen.

Informatiestand
Het overzicht even kwijt? Bij de informatiestand die u kan vinden op ons terrein, staan onze vrijwilligers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt hier dan ook uw boekje roeien voor dummies en een plattegrond met alle informatie ophalen die u door de complete boulevard zal leiden.

Regatta boulevard

white gradient