Damen Raceroei Regatta


Days
:
Hours
:
Mins
:
Secs

Regattaboulevard

De Damen Raceroei Regatta zou niks zijn zonder haar toeschouwers. Tussen de roeiwedstrijden door is er dan ook van alles te zien en toe doen op de Regattaboulevard. Deze boulevard is speciaal aangelegd om de toeschouwers op de kant wat extra’s te bieden. Ook voor de toeschouwers die nog niet zo veel verstand hebben van roeien zal deze boulevard vernieuwend, inspirerend en vermakelijk zijn.
Regatta boulevardDreamTeams
In de afgelopen tien jaar heeft de Technische Universiteit Delft een mooie reputatie opgebouwd mede dankzij de DreamTeams. Dit zijn teams waarbij studenten samenwerken om een voertuig te bouwen dat uiteindelijk in een competitie gaat racen tegen studententeams van andere universiteiten over de hele wereld. Er zullen verschillende DreamTeams zijn die zichzelf tijdens het weekend van de Damen Raceroei Regatta zullen presenteren. Kijk hier voor het overzicht van alle aanwezige DreamTeams.

Fietsverhuur
Lijkt het u leuk om een van de wedstrijden mee te fietsen? Maar komt u met de auto of het openbaar vervoer naar de Willem-Alexander baan? Geen probleem, u kunt als toeschouwer van de Damen Raceroei Regatta makkelijk en gratis een fiets lenen om de wedstrijd op de fiets te volgen.

Informatiestand
Het overzicht even kwijt? Bij de informatiestand die u kan vinden op ons terrein, staan onze vrijwilligers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt hier dan ook uw boekje roeien voor dummies en een plattegrond met alle informatie ophalen die u door de complete boulevard zal leiden.

Regatta Boulevard Marktkramen
Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Regatta Boulevard aanwezig zijn op het terrein. Hier krijgen innovatieve bedrijven de mogelijkheid om te laten zien wat voor producten of diensten zijn in huis hebben. Denk hierbij aan sportkleding, een fietsspeciaalzaak, sportgadgets en energie repen. Elke kraam zal iets unieks toevoegen aan de wedstrijd. Een extra toevoeging voor de toeschouwers of een leuke afleiding voor de roeiers. Spreek de vertegenwoordigers van deze marktkramen op 7 en 8 mei zeker aan als u vragen heeft, zij staan er voor en zijn enthousiast over sport. Aangezien niet iedere marktkraam over een pinautomaat beschikt wordt het aanbevolen contant geld mee te nemen wanneer u een aankoop wilt doen.

Nu ook zo benieuwd welke bedrijven er allemaal aanwezig zullen zijn? Hieronder staat een overzicht van alle marktkramen!

Join the Pipe
http://join-the-pipe.org/nl
Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren ze schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Kom naar de Join-the-Pipe watertap en vul je flesje met heerlijk schoon en verantwoord water!
Jeugdroeikamp
http://www.jeugdroeikamp.nl/
JRK is een fantastisch zomerkamp waar een grote verscheidenheid aan activiteiten plaatsvindt. De nadruk ligt op roeien, maar zoals het hoort op een echt zomerkamp, is daarnaast nog genoeg ander vermaak! Het kamp is in Naarden-vesting en zal een week duren. Er zijn vier verschillende weken voor verschillende leeftijdsgroepen. Ken jij of ben jij een sportieveling tussen de 8 en 18 jaar oud en wil jij deze zomer ook naar een gaaf kamp waar gesport wordt, je lol kan hebben en waar hechte vriendschappen gesloten worden? Kom naar de JRK stand en geef je op!
LEEV
www.leev.nu
Alle Leev-producten hebben een natuurlijke oorsprong. Al het goede wat de mens nodig heeft kan namelijk in de natuur gevonden worden. Leev-producten zijn daar het bewijs van: ze zijn zo samengesteld dat ze boordevol zitten met natuurlijke weldoeners als vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het assortiment van Leev is breed en voor ieder moment van de dag. Van muesli ’s voor bij het ontbijt tot aan zoete en hartige tussendoortjes. Heerlijke producten met de beste biologische ingrediënten die ze zo dichtbij mogelijk hebben gekocht. Wist je trouwens dat Leev een foundation heeft? Met de opbrengsten van hun producten steunen ze mensen in Nederland die het minder goed hebben. Het motto van de Leev foundation is ‘Leev en laat leven.’ De foundation wil leven bevorderen en steunt natuur, landbouw en kleinschalige zorg, waaronder zorgboerderijen.
Nasivent
http://nasivent.nl/sport/
Beter presteren door meer zuurstof! Nasivent Sport Tube is een hulpmiddel waarmee het ademen door de neus verbetert. Meer lucht (dus meer zuurstof) zorgt gewoonweg voor meer energie! Een zware lichamelijke inspanning wordt eenvoudiger en sportprestaties, op welk niveau dan ook, verbeteren.Gemakkelijk in te brengen en verwijdt de neusgaten aangenaam door het flexibele, zachte en huid vriendelijk materiaal. Met de Nasivent Sport editie sport je met een groter gemak! Nasivent wordt al verkocht in 17 landen. Via de Damen Raceroei Regatta zal sportend Nederland ook verslaafd raken aan dit makkelijke wonderproduct voor een betere ademhaling. Nu ook zo benieuwd naar dit kleine sportgadget dat je prestaties groots zullen verbeteren? Kom langs bij de Nasivent sport stand.
Sports Enginering Institute
http://sportsengineering.tudelft.nl/
Op de Damen Raceroei Regatta zal het Student Board van het Sports Enginering Institute aanwezig zijn om een demonstratie te geven van de innovatie die nu plaats vindt in de sportwereld: Schaatsen is een populaire sport en buiten de schaatsbaan om wordt er vaak getraind op een houten schaatsplank. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze training mogelijkheid door professionele schaatsers. Embedded Fitness heeft een dergelijke oefenplank gekoppeld aan een game, waarbij middels sensortechniek de schaatsbeweging wordt omgezet in een voorwaartse beweging. Hierdoor kan men een parcours in een game schaatsen. Het parkoers is een mooie virtuele tour over natuurijs of een wedstrijd in een ijsstadion. Meer dan 15.000 mensen van jong tot oud hebben de schaatssimulator al geprobeerd en een highscore neergezet. Het leidt tot veel plezier en stimulans om zo goed en snel mogelijk het parcours af te leggen.
Studio Davero www.studiodavero.nl Studio Davero is een ontwerpstudio gericht op duurzaam product, interieur en service-design. Oprichtsters en tevens oud Lagaaisters, Roxanne Kiel & Veerle Rigter, streven naar een andere manier van denken over onze omgang met de omgeving door te reflecteren op de huidige situatie en te creëren vanuit het bestaande. Dit kan betrekking hebben op gebruik van afvalmaterialen of stromen, maar ook de locatie, kennis of vaardigheden verbonden aan een specifieke opgave. Met onze ontwerpen stimuleren we sociale interactie en streven we naar een optimalisatie van ruimtegebruik, kosten en tijd. Op de Damen Raceroei Regatta presenteren wij ons festival meubel The Mix & Match Lounge. Een voorbeeld van veelzijdig ontwerp met als doel het duurzame bewustzijn van festivalbezoekers te bevorderen.

Regatta boulevard

white gradient