Prijzen

Op de Damen Raceroei Regatta worden wederom voor verschillende velden prijzen aangeboden. De prijzen voor 2018 worden later bekend gemaakt. Lees hieronder over de prijzen van 2017.

Development veld: Overnachting in luxe appartement in Chalet bij de Alpe d’Huez

Prijs_Chalet_02

Voor de beste ploeg van het development veld (ook de nieuwe velden) zal er een week in een van de luxe appartementen in het chalet Solneige aangeboden worden voor zes personen. (Middels de golden standards zal berekend worden welke ploeg deze prijs wint.) Dit chalet is gelegen in de mooie franse Vaujany, vlakbij Alpe d’Huez. De perfecte locatie voor fiets- en wandel liefhebbers. Het chalet is in het laagseizoen beschikbaar, verder is het aan de winnende ploeg zelf om te beslissen wanneer zij gebruik willen maken van het chalet. Verdere voorzieningen zijn onder andere gratis WiFi en een jacuzzi. Op de site van het chalet staat meer informatie: www.chaletsolneige.com. Neem ook een kijkje op hun leuke blog over fietsende roeiers in de Alpen!

Eerstejaars klassement: Megafoon

Voor de eerstejaars ploeg (8+, 4*) die ten opzichte van de golden standard percentueel de beste tijd vaart, ligt er een geweldige prijs klaar! Roeigoed biedt namelijk 1 megafoon uni-pax tr-315 aan. Hiermee kan er nog beter gecoacht worden tijdens de trainingen en is de ploeg de volgende wedstrijd nog beter voorbereid. Meer weten wat Roeigoed te bieden hebben? Neem dan een kijkje op de website: www.roeigoed.nl

Gevorderden 2- : Twee sportbrillen
De sportbrillenshop is een zelfstandige optiek zaak met een passie voor Oakley. Bescherming tegen de felle zon in het water is erg belangrijk en daarom zullen ze voor de winnaars van het O 2- veld maar liefst 2 Oakley Radar EV brillen aanbieden! De Oakley Radar EV Path is een bijzondere, innovatieve sportbril. Dankzij het revolutionaire design en de geweldige lens heeft de sporter een ruim gezichtsveld. De Radar EV Path is natuurlijk voorzien van een comfortabel O Matter frame en heeft geweldige grip (ook al ben je bezweet) dankzij de Unobtanium componenten. Met vented lens tegen het beslaan. Kijk voor meer informatie op www.sportbrillenshop.nl!

Lichte Gevorderde 2- : Persoonlijk voedingsplan
De winnaars van het lichte gevorderde 2- veld zullen een persoonlijk voedingsplan van www.mijnvoedingsplan.nl ontvangen! Oprichter Bob ter Haak, oud voedingsexpert van onder andere ADO Den Haag en Ministerie van Defensie, zal de lichte 2- de mogelijkheid bieden om een helpende hand te zijn op weg naar nog gezondere sportvoeding.

Eerstejaars Dames 4+ : Vijf Leev pakketten
Ook voor de eerstejaars Dames 4+ zal er naast een blik een mooie prijs klaarliggen. Naast dat ze te vinden zijn op onze Regatta Boulevard biedt Leev 5 Leev pakketten aan met heerlijke tussendoortjes, koeken, ontbijtgranen en dik sap! De producten van Leev hebben een natuurlijke oorsprong en zijn zo samengesteld dat ze boordevol zitten met natuurlijke weldoeners als vitaminen, mineralen en antioxidanten. Kijk voor meer informatie op www.leev.nu.

Eerstejaars Heren 4+ : Vier waardebonnen voor de Body&Gym shop
Voor de winnaars van het eerstejaars heren 4+ veld zijn na de finish 4 waardebonnen van elk €50 van Body&Gym shop op te halen op het huldigingspodium. Body&Gym shop verzorgt professionele sportsuplementen en vitamines, perfect om optimaal te herstellen van de geleverde inspanning. Benieuwd wat ze allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje op www.bodyengymshop.nl!

white gradient