Damen Raceroei Regatta


Days
:
Hours
:
Mins
:
Secs

Faciliteiten

De focus van de Damen Raceroeiregatta ligt op het optimaal ondersteunen van de roeier tijdens het neerzetten van zijn/haar prestaties. Daarom zijn er ook dit jaar weer veel faciliteiten waar roeiers en coaches gebruik van kunnen maken.

Pastalunch
Iconisch voor de Damen Raceroeiregatta is de pastalunch. Ook dit jaar zal er weer een pastalunch worden verzorgd voor alle roeiers. De pastalunch is te vinden op het roeiersterrein en kan tussen ongeveer 10.00 en 16.00 genuttigd worden. Ook is er dit jaar rekening gehouden met de lichte roeiers en is er een speciale pasta met minder zout.

De Regatta Werkplaats
Deze stand is voor alle lastminute-problemen met uw boot! Tijdens de Damen Raceroei Regatta zal er een materiaalservice beschikbaar zijn voor alle startende ploegen. Deze Regatta Werkplaats vindt u op het roeiersterrein. Bij deze stand kunt u terecht voor eventuele missende onderdelen aan uw boot en het lenen van gereedschap dat onverhoopt toch niet in de toolkist zit. Moertjes, ringetjes, slidings, wieltjes en steeksleutels; het is allemaal beschikbaar opdat alle ploegen met goed en gelijkwaardig materiaal het water op kunnen. Dat de beste moge winnen!

Fietsen voor coaches
Gedurende de gehele dag zijn er gratis fietsen beschikbaar voor coaches en andere toeschouwers om mee te fietsen langs de baan. Brengt u uw fiets weer terug als de wedstrijd voorbij is, dan kunnen andere coaches en toeschouwers ook gebruik maken van deze service!

Massages
Zowel zaterdag als zondag zijn er masseurs aanwezig om tussen de races door de spieren van de roeiers goed los te maken. Kom dus vooral even langs! De masseurs zijn aanwezig op de begane grond in het centrale gebouw.

white gradient