Gradient

Bereikbaarheid

Adres
Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761EH Zevenhuizen

Grotere kaart weergeven
Klik hier voor meer informatie over de Willem Alexanderbaan


Auto
De Willem-Alexanderbaan is gemakkelijk bereikbaar per auto. Vanaf de A12 neemt u afslag Zevenhuizen (afrit 9). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf de Zuidelijke Dwarsweg op. Na circa 300 m over de blauwe brug wederom rechtsaf, het Zuideinde op. Ter hoogte van nummer 14 is de toegangsweg tot de Willem-Alexander Baan.

Vanaf de A20 neemt u afslag Nieuwerkerk aan de IJssel (afrit 17). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Bij de tweede rotonde linksaf de Zuidelijke Dwarsweg op. Na circa 300 m over de blauwe brug rechtsaf, het Zuideinde op. Ter hoogte van nummer 14 is de toegangsweg tot de Willem-Alexander Baan.

Openbaar vervoer
Vanaf station Rotterdam Alexander rijden bussen naar de Willem Alexanderbaan. Bekijk hier de dienstregeling van 2015. Meer informatie over de dienstregeling tijdens de vierde editie volgt ruim voor de wedstrijd.

Fiets
Op de stations Rotterdam-Alexanderpolder en Zoetermeer is een beperkt aantal OV Fietsen beschikbaar. Het is dus te verwachten dat er geen OV Fietsen meer beschikbaar zullen zijn.
De fietstijd vanaf beide stations is ongeveer 15 minuten. In de metro van Rotterdam is het toegestaan fietsen mee te nemen (buiten de spits). Afstand van metrohalte Nesselande tot de baan: circa 2 km.

white gradient