Damen Raceroei Regatta


Days
:
Hours
:
Mins
:
Secs

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Het hele weekend zullen er bussen van Arriva rijden tussen treinstation Rotterdam Alexander en de Willem-Alexanderbaan. Vanaf de bushalte bij het stationsplein van Rotterdam CS vertrekken er zowel zaterdag als zondag twee bussen om 6:05 en 6:52, met verwachte aankomst tijden 6:40 en 7:30. De overige bussen rijden van en naar station Rotterdam Alexander. Het tijdschema van de bussen staat hier of op 9292.nl.

Auto
De Willem-Alexander Baan is gemakkelijk bereikbaar per auto. Naast het terrein ligt een ruime nieuwe parkeerplaats, hier kan tijdens de Damen Raceroei Regatta gratis gebruik van worden gemaakt. Het zal dus niet, zoals in voorgaande jaren, nodig zijn om de auto te parkeren op het verre parkeerterrein en er zullen dus ook geen pendelbussen van hier naar de WAB rijden.

Vanaf de A12 neemt u afslag Zevenhuizen (afrit 9). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf de Zuidelijke Dwarsweg op. Na circa 300 m over de blauwe brug wederom rechtsaf, het Zuideinde op. Ter hoogte van nummer 14 is de toegangsweg tot de Willem-Alexander Baan.

Vanaf de A20 neemt u afslag Nieuwerkerk aan de IJssel (afrit 17). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Bij de tweede rotonde linksaf de Zuidelijke Dwarsweg op. Na circa 300 m over de blauwe brug rechtsaf, het Zuideinde op. Ter hoogte van nummer 14 is de toegangsweg tot de Willem-Alexander Baan.

Fiets
Op de stations Rotterdam-Alexanderpolder en Zoetermeer is een beperkt aantal OV Fietsen beschikbaar. Het is dus te verwachten dat er geen OV Fietsen meer beschikbaar zullen zijn.
De fietstijd vanaf beide stations is ongeveer 15 minuten. In de metro van Rotterdam is het toegestaan fietsen mee te nemen (buiten de spits). Afstand van metrohalte Nesselande tot de baan: circa 2 km.

Adres
Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761EH Zevenhuizen

Grotere kaart weergeven
Klik hier voor meer informatie over de Willem Alexanderbaan

white gradient